Натали Портман си прибра мъжа - изневерник

Шоу
14:00 - 22 Август 2023
3645
Натали Портман си прибра мъжа - изневерник

Американската актриса Натали Портман се появи на футболен мач със своя син и съпруг. Това се случва само седмица след новината за развода между звездата от "Междузвездни войни" и неверния й мъж. Снимките бяха с лошо качество и на тях трудно се виждаха лицата на бившите партньори. Журналистите на "Дейли мейл" обаче твърдят, че актрисата изглеждала потисната през целия мач.

В началото на август таблоидите съобщиха, че Натали Портман се готви за развод със съпруга си Бенджамин Милепид след 11 години брак. Според изданието актрисата и режисьорът са в сериозни разногласия. След като афера на съпруга й със секретарката му беше разкрита, двойката се опита да поправи ситуацията, но не успя да върне хармонията в отношенията си. Все още нито една от страните не е направила официално изявление.

Натали Портман винаги се е опитвала да пази личния си живот в тайна от обществеността, така че не планира да коментира случващото се. Феновете на актрисата изразиха подкрепата си за нея, след като видяха снимки на папараци, на които тя бърше сълзите си в парка, докато се разхожда с децата и съпруга си.