Натали Трифонова бръмчи за ново БМВ за 150 бона

Сама ли е спестила блондинката, или джипът е подарък от гаджето й Мартин Чой?

Шоу
16:30 - 14 Юни 2024
8197
Натали Трифонова бръмчи за ново БМВ за 150 бона

Красивата синоптичка Натали Трифонова беше забелязана да бръмчи из София с чисто новво БМВ Х5, на стойност близо 150 000 лв. Засега не става ясно как красавицата се е сдобила с луксозната кола, която на всичко отгоре е с номер по поръчка за още 1600 лева.

Освен това синоптичката и телевизионна водеща отново показа стил със своето елегантно облекло, като дори за секунда не свали слънчевите си очила.

Натали Трифонова изцяло е спуснала завесата за своя личен живот и не разкрива почти нищо за себе си в медийното пространство.

Снимки: В. "Ретро"

Само преди година блондинката се изфука в социалните мрежи със скъпо диамантено колие в комбинация с обеци. Тогава мрежата завря от комплименти, но отново не стана ясно от кого са красивите бижута.

Според слухове дългокраката Натали крие връзка с многократния ни шампион по мотоциклетизъм Мартин Чой. Сексапилната блондинка и 40-годишният състезател се запознават в ефир, където тя е водеща, през януари 2023 г., когато той ѝ е на гости. По непотвърдена информация любителят на високите скорости се свързва с блондинката в социалните мрежи и любовта им пламва.

Дали скъпият автомобил е подарък от мъжа до Натали Трифонова, или тя сама е успяла да събере пари за него, остава загадка.