Натали Трифонова спи с Мартин Чой

Шампионът по мотоциклетизъм обсипвал синоптичката със скъпи подаръци, въпреки че имал борчове

През ключалката
18:27 - 19 Януари 2024
34307
Натали Трифонова спи с Мартин Чой

Атрактивната синоптичка Натали Трифонова е забила шампиона по мотоциклетизъм Мартин Чой и двамата са най-актуалната светска двойка, твърдят близки до двамата. Русокосата красавица на няколко пъти е била забелязана в баровски заведения в компанията на 40-годишния състезател.

Натали и Мартин дори са посрещнали Новата 2024 в столичния пиано бар „Силикон“, а преди това Чой изненада блондинката с воаяж до Рим за рождения й ден.

Запознати твърдят, че синоптичката не си губи времето с посредствени мъже и всичките й досегашни партньори са били доста добре обезпечени материално. След като приключи дългогодишната си връзка с неприлично богатия Доан Хасан, името й бе свързвано с това на лидера на ИТН и известен шоумен Слави Трифонов.

Според запознати връзката на синоптичката с Чой е сериозна, като мотошампионът дори вече я е запознал с 14-годишната си дъщеря Киара. Дали обаче Натали е наясно с драматичните финансови проблеми, които пилотът има от доста време насам?

Публична тайна е, че от няколко години единственият имот на състезателя – наследствен апартамент в квартал „Банишора“, е заложен срещу смешните 20 000 лева. Нещо повече - лихварите са принудили баща му, майка му, брат му да му станат съдлъжници и солидарно да отговарят за нечовешките лихви, които всеки месец Мартин трябва да брои.   

В спортните среди упорито се шушука, че Чой продължава да затъва в борчове заради страстта си към хазарта и нежния пол. Никоя банка не била склонна да отпусне заем на 26-кратния шампион заради лошото кредитно минало.

Мартин Чой позира с многобройните си купи

Въпреки разклатеното си финансово състояние, най-добрият български състезател по мотоциклетизъм не се е ограничил с харчовете и всяка година си купува чисто нов последен модел мотор. Сега, когато леглото му се топли от една от най-известени мъжемелачки в Би Ти Ви, портфейлът му съвсем ще изтънее, цъкат с език запознати.

Мартин Чой засипвал Натали с куп скъпи подаръци, сред които последен модел Мерцедес, екзотични почивки и диамантени огърлици, маркови чанти и обувки.

„С това темпо дните на Мартин Чой като един от най-желаните и богати ергени са преброени“, коментират в мотосредите.