Натали Трифонова виждала татуировките на новия водещ на вечерното шоу

Най-сексапилната синоптичка на Би Ти Ви направи интересно признание

През ключалката
12:35 - 21 Януари 2020
28133
Натали Трифонова виждала татуировките на новия водещ на вечерното шоу

Най-сексапилната синоптичка на Би Ти Ви Натали Трифонова направи доста интересно признание във Фейсбук профила си. Освен, че от видеото с нея стана ясно, че новото вечерно шоу на мястото на Слави Трифонов стартира на 27 януари, чаровната блондинка спуска и друг любопитен факт до аудиторията си – мистериозният му водещ имал „никак не лоши татуси“, за които тя очевидно е добре информирана, видя Lupa.bg.

Феновете на Натали веднага се зачудиха откъде пък тя знае какви са му татуировките. Освен ако не са на лицето му, логично е да са по тялото, което Трифонова явно е виждала поне донякъде разсъблечено.

За стола на водещия в публичното пространство досега бяха спрягани също актьорът Башар Рахал, музикантът Орлин Павлов, бившият колега на Слави Росен Петров, както и едно съвсем ново лице - стендъп комикът и сценарист Николаос Цитиридис.

В социалните мрежи зрителите коментират, че силно се надяват в праймтайма да не цъфне някоя до болка позната физиономия, която да ги тормози с проповедите си преди лягане. Това съвсем скоро вече ще стане ясно.