Наталия Кобилкина си търси детегледачка

През ключалката
15:19 - 10 Април 2019
2656
Наталия Кобилкина си търси детегледачка

Наталия Кобилкина трескаво търси детегледачка на която да повери грижите за сина й Филип. Сексоложката сама написа във фейсбук, че спешно търси детегледачка с опит, която да помага в отглеждането на детето, но в Гърция. Рускинята е решила синът й да израсне в южната ни съседка и по-конкретно в столицата Атина. Не е упоменато заплащането, което ще получава жената, която ще гледа Филип.

Кобилкина и мъжът й се ожениха преди две години, двамата обявиха, като до момента живееха у нас, защото Такис работеше като мениджър на голям хотел. Явно сега семейството се пренася в южната ни съседка. 

Наталия направи погача за сина си. „Така незабележимо стигнахме до Погача на 40 дни. Днес приятелки пожелаха много хубави неща на Филип. Аз на моя син желая да има много добро, любящо и благородно сърце. Като майка ще му дам моята подкрепа и любов. Казвам му: че Вселената е прекрасна, хората са добри и навсякъде има чудеса. Но знам, че думи нямат голямо значение. Ние като родители учим деца с личен пример и нищо не е по-силно от това. Затова много отговорно се отнасям към това което правя, а не към това, което казвам. Здраве и късмет на всички прекрасни хора. Обичам ви”, написа младата майка в социалните мрежи.