Наталия Симеонова свали 15 кила, те се лепнаха на щерка й

Водещата признава, че с години се е ненавиждала заради сланинките и паласките

През ключалката
11:30 - 13 Август 2024
4591
Наталия Симеонова свали 15 кила, те се лепнаха на щерка й

Наталия Симеонова – емблематичната водеща на популярното телевизионно предаване „Море от любов“ взе временна победа в борбата с килограмите, която води от десетилетия. Блондинката се похвали със загубата на 15 килограма, след като кантарът заплашително беше започнал да сочи трицифрено число.

Наталия твърди, че в основата на нейната трансформация стои постоянството и подкрепата на близките ѝ. „Започнах с малки стъпки, но постепенно те се превърнаха в големи промени“, споделя Наталия в интервю. Тя подчертава значението на балансираното хранене и редовната физическа активност. За нея ключът към успеха е в намирането на начин, който е устойчив и приятен. „Не става въпрос за бързи резултати, а за начин на живот, който можеш да поддържаш“, допълва тя.

Бившата водеща споделя, че тренировките са се превърнали в неизменна част от ежедневието ѝ. Отначало започнала с леки упражнения у дома, като йога и пилатес, които помагат за укрепване на тялото и намаляване на стреса. Постепенно включила и кардиотренировки, които ускоряват процеса на отслабване.

Вики е наследила едрия ген на мама и татко

За съжаление едричкият ген, който Симеонова носи, се е отразил на дъщеря й Виктория, която онзи ден навърши цели 25 години. Младата мома, плод на връзката на водещата с Денис Ризов е добре закръглена точно като мама и тате. Тя обач има всичкото време на света да се погрижи да не се превърне в копие на едричките си родители.

Иначе за Наталия загубата на тегло е не само физическа трансформация, но и емоционална. Тя се чувства по-силна, по-уверена и готова да посрещне новите предизвикателства в живота. „Чувството да си върнеш контрола над тялото си, след като толкова дълго време не си го имал, е прекрасно. Отново започвам да се чувствам себе си. Моментите на себеомраза са зад гърба ми“, споделя Наталия пред близки.