Натириха бившата на Росен Петров от Народното събрание

Нещо за четене
14:27 - 26 Април 2021
14786
Натириха бившата на Росен Петров от Народното събрание

Бившата любима на Росен Петров е натирена от сладката си държавна работа, научи Lupa.bg. Карина Видолова от няколко месеца не се труди като сътрудник в Народното събрание, а работи като обикновена служителка в столичен фитнес. Тя развежда из залата желаещите да си закупят карта за спорт, както и се грижи за рекламните снимки на клуба. Визията й облеклото й наподобяват на дрескод за чалга клуб. Брюнетката държи да вади на показ силиконовите си прелести – мощен бюст и огромни устни.

В същата зала работи и Ричард Величков, по прякор Ричи Липовона, който стана известен главно след грандиозен скандал, представяйки се за вносител на опасни хапчета за отслабване. Днес Карина и Ричард са колеги и най-вероятно именно мачото от Мадан е препоръчал брюнетката за позицията.

Видолова ходи на работа облечена като за чалга клуб

Преди 4 години бившият сценарист на „Шоуто на Слави” уреди тогавашната си половинка Карина на работа в Парламента. Няколко години тя не знаеше какво прави в Народното събрание, но си получаваше тлъстата заплата, която идваше от гърба на данъкоплатците. Неправдата най-после е поправена и смуглата шуменка е аут от Парламента.

Видолова не стояла дълго без работа и си намерила фитнес, където да се труди. Силиконовата брюнетка и без това посещавала ежедневно спортния център, а сега съчетавала полезното с приятното. Хем си изкарвала прехраната, хем тренирала и се оглеждала за нов мъж.

Карина обича да позира и да показва силиконовия си бюст

Припомняме, че шуменката е известна повече като бивша танцьорка на пилон в родния си град, където станала метреса на сикаджията Румен Рачев, който бе разстрелян от Килърите през 2009 година. В столицата също си изкарваше парите като сервитьорка в бистро на Витошка, а колегите й разказват, че нямала нищо против клиентите да я обарват, стига след това да оставят тлъст бакшиш. Това обаче не се харесвало на Росен и той се заел да "спаси" половинката си от келнерството и я уреди да следва в университет, а след това да работи в Парламента без необходимото образование.