Наум Шопов се пренесе в гаража

Топ
14:35 - 02 Април 2020
4425
Наум Шопов се пренесе в гаража

Наум Шопов не можа да изтърпи седенето вкъщи. След като прекара няколко дни далеч от фитнеса и между стените на собствения си дом, актьорът реши да си направи домашен фитнес в гаража, научи Lupa.bg. 

Д-р Тасев от "Отчаян живот" дори е изхвърлил колата си от гаража, за да настани там импровизирана спортна зала. 

"Всеки ден спортуваме в гаражния фитнес, много ми липсваше спорта. Осъзнавам, че може да изглежда като прищявка, но от 8 години тренирам много активно и реално да не спортувам няколко месеца за мен по-скоро е психическо натоварване, отколкото физическо", призна Шопов и отправи специални благодарности към съседите, които сбъднали мечтата му в този момент на пандемия.

Според Наум това практически е седене вкъщи и той спазва извънредното положение, защото гаражът е част от блока, а не е градинка, парк или детска площадка. 

Най-любопитната подробност се оказа, че дори и малката Амая се включва в тренировките на популярните си родители - при това всяка сутрин. "Раздвижваме ръцете, краката, учим я да се изправя, да лежи по корем. В началото много не обичаше да стои по корем.... Научи се вече и да се обръща сама", обобщи щастливият татко.