Наум Шопов смени колата заради с къпото гориво (Снимки)

Звездата от сериала "Откраднат живот“ си купи "Тесла"

Нещо за четене
13:56 - 12 Юли 2022
6823
Наум Шопов смени колата заради скъпото гориво (Снимки)

Наум Шопов-младши реши да смени скъпия си "Мерцедес" с електромобил, видя Lupa.bg. Актьорът реши да се лиши от немското возило заради скъпия бензин. "Искахме да оптимизираме бюджета си и да продадем едната от колите си, като си купим нова и по-икономична. Какъв по-добър избор от "Тесла" - аргументира се звездният наследник.

Звездата от сериала "Откраднат живот“ вече е горд собственик на Модел 3 на "Тесла". Автомобилът дълго време бе обсебил актьора, който бе твърдо решен да си го купи при първа възможност и мечтат му вече е факт. Цената на колата варира между 60 000 и 100 000 лева в зависимост от състоянието и годината й на производство. 

Екранният д-р Тасев има слабост към колите и не крие, че се задържа по най-много една година с дадена кола. Наум се похвали, че е изминал 2000 км за 110 лв. Толкова му е струвал токът за това разстояние, което е изминал. 

Преди време Наум се зарече, че следващата му кола ще е "Тесла"

"Много важно беше колата да бъде бяла, защото всичките ни коли са били бели" - казва във видео Шопов, който не може да се нахвали с новата си "играчка".