НБА спря, Англия затваря стадионите

Актуални новини
08:44 - 12 Март 2020
4259
НБА спря, Англия затваря стадионите

НБА спря мачовете си за неопределено време, след като френската звезда на "Юта Джаз" Руди Гобер е дал положителна проба за коронавирус. В момента не се знае кога ще бъдат подновени мачовете.

Мачовете от английското първенство по футбол ще се играят на празни трибуни още от този кръг след решение на правителството, за да се спре разпространението на вируса.

НХЛ също ще затвори залите си в близките няколко часа, след като вече няколко мача се играха при закрити врати.

Световното първенство по ски за младежи в Нарвик е спряно заради заразата. Там имаме и български участници, като не е ясно как ще се приберат.

Стартовете от световната купа по ски в Оре бяха отменени. Така италианката Федерика Бриньоне стана носител на големия трофей след като сезонът приключи предварително. Трима от спонсорския екип на световната купа са с положителни проби, като те са изолирани.
Помощник-треньорът на националния отбор по класическа борба Бисер Георгиев обяви, че е отменена олимпийската квалификация в Будапеща.

Още двама механици на "Хаас" са под карантина в Мелбърн преди първия старт от сезона. Така вече съмнителните са петима - трима механици и един инженер на американския тим, както и човек от "Макларън".