Не носиш маска? Виж как бият в Индия! (БРУТАЛНО ВИДЕО)

Полицаи с пръчки дисциплинират непослушните граждани

Актуални новини
14:38 - 25 Октомври 2020
33380
Не носиш маска? Виж как бият в Индия! (БРУТАЛНО ВИДЕО)

Сурови физически наказания се налагат на индийците, които не спазват ограниченията по време на пандемия. Бруталните мерки, включващи и жестоко насилие, бяха въведени в азиатската държава с население от 1 милиард и 300 милиона души още през март при масовото разпространение на коронавируса извън Китай. 

Полицаи с пръчки бяха изпратени тогава по улиците на Индия, за да дисциплинират и приберат по домовете им хората, които нарушават стриктните правила. 

Полицията в Мумбай разчита и на физически упражнения, които нарушителите на стриктната карантина са принудени да правят директно там, където бъдат заловени - дори и на улицата. Лицеви опори, коремни преси и клекове са само малка част от наказанията, които хората, позволили си да излязат без причина, трябва да направят под зоркия поглед на служителите на реда. Някои се опитали да се измъкнат, като обяснили, че са излезли за да купят храна, но това не трогва полицията.

Видео клипове, показващи безжалостното отношение на полицаите към индийците се разпространяват редовно в социалните мрежи. А едно видео от август продължава да буди интереса на мнозина, въпреки бруталните шамари и побоя, които индийските полицаи раздават на гражданите.

От лятото полицаите в Индия носят и специални коронакостюми, с които плашат децата и им обясняват как трябва да се предпазят от опасния вирус.