Не жена - топ джендър хвърчи със 120 км/ч по „Хемус“ на тротинетка

Гаджето на Тихомир от „Фермата“ развива смъртоносни скорости по магистралите, застрашава себе си и останалите водачи

Новини
15:30 - 12 Юли 2022
13338
Не жена - топ джендър хвърчи със 120 км/ч по „Хемус“ на тротинетка

Странен субект, взет първоначално за жена, беше забелязан да хвърчи на тротинетка по магистрала „Хемус“ със 120 км/ч. Шофьор на лек автомобил засне клип от скандалното изпълнение на високи скорости.

Първоначално клипчето, което е озаглавено „Без думи! На магистралата с тротинетка, със 120 км в час, пълно безумие", бе публикувано в групата „Виждам те КАТ-Варна“, но след това бързо се разпространи в социалната мрежа и възмути хиляди потребители.

На кадрите се вижда, че индивидът в женски дрехи „лети“ с тротинетката с повече от 110 километра в час, колкото показва скоростомерът на автомобила, от който е снимано, кара в активната и изпреварващата ленти на магистралата и дори изпреварва автомобили.

Оказа се, че странният индивид, надпреварващ се със смъртта по магистралите у нас, е джендърчето Емили - гадже на Тихомир-Мелиса от Фермата, който тръгна да си сменява пола, но по-късно се отказа.

Преди дни Емили беше заснета по джапанки да развива смъртоносната скорост от 120 км/ч с тротинетката си по скоростен път във Варна.

Днес мнозина предположиха, че в поредицата от случаи става въпрос за един и същи нарушител на правилата за движение.

„Дано някой опита да я спре в това безумие, а не да се показва, че и така може и това да стане причина за инциденти“,

пишат в коментари под многобройните публикации в социалните мрежи потребители.

„Няма право да се движи по скоростен път. Тя застрашава както себе си, така и останалите водачи. Тези тротинетки не са предвидени за такива скорост“, коментира пътният експерт Владимир Тодоров пред Нова тв.

„В закона е написано, че тротинетките не трябва да развиват повече от 25 км/ч. А момичето се движи със 120, което е със 100 км/ч над допустимото“, допълни той.