Нечувано: Изхвърлиха моделка от сайт за запознанства, била "прекалено секси"

Талия Парис твърди, че администраторите не приемали предизвикателните й снимки и я заличили

Куриози
23:59 - 15 Януари 2021
7599
Нечувано: Изхвърлиха моделка от сайт за запознанства, била "прекалено секси"

Моделка била изхвърлена от приложение за запознанства. Талия Парис твърди, че модераторите на „Bumble” я отрязали, понеже била „прекалено секси”.

Моделът на „Плейбой” и диджей от Лос Анджелис, често публикува свои снимки по бански и бельо в профила си в „Инстаграм”, където има 900 000 последователи.

Обаче тя твърди, че снимките, на които била напълно облечена, публикувани в приложението за запознанства „Bumble”, били блокирани няколко часа по-късно.

„Отначало не можах да разбера защо се случи това. Опитах пак и отново снимките ми бяха блокирани. Дори доказах самоличността си, за да видят, че не съм някой, който споделя крадени снимки. Опитах се да поискам обяснение от модераторите на предложението, но никой не ми отговори. Предполагам, че са ме сметнали за прекалено секси за тяхното приложение”, споделя Талия.

След това разказва, че решила да премине към онлайн запознанства, понеже било много трудно да се запознаваш с мъже по време на пандемията.

„В Лос Анджелис всичко е напълно затворено заради коронавируса, затова реших, че онлайн ще имам по-голям шанс да намеря някого”, допълва знойната манекенка.

Превод от в. "Дейли мейл".