Неграмотен ли е Сашо Кадиев?

Въпреки проблемите на водещия с българския, той бързо стана любимец на зрителите

Шоу
16:46 - 11 Юни 2024
12400
Неграмотен ли е Сашо Кадиев?

Забавното шоу „Кой да знае?” стана любимо на зрителите още в първия сезон. Въпреки трудното за Александър Кадиев начало, той вече се радва на не по-малко народна обич от своите колеги Милица Гладнишка и Христо Пъдев.

Забавните актьори направиха така, че много хора да чакат с нетърпение началото всяка вечер. Има и такива обаче, които откриват доста грешки във въпросите, както по отношение на информация, така и правопис. Сашо получава забележки най-вече заради малко неясната си дикция и прекаленото членуване.

"Хем да е водещ, хем да знае български? Много искаш! Много е вредно в образователно предаване, водещият редовно да не може да произнася думите. Как може да има висше образование?!? МетрОполис, не МетропОлис, Кадиев!!!! Завладяваните вместо завладените! О, боже…"

Извън тези леки забележки по отношение на правоговора и правописа, зрителите се забавляват максимално и това е целта на предаването.

"Искам само да кажа, че всички вкъщи обожаваме това предаване. Въпросите са брутални. Водим вечерни логически спорове на непредсказуеми, често абсурдни теми. Най-забавно обаче е как Сашо вади последния отговор. Падаме! Това е трейдмарк, Саше, не го претупвай, всички много се забавляваме с теб". 

"Страхотно забавно и образователно предаване. Удоволствие е да очаквам всеки път умозаключенията на Милица, изненадващо тънкия хумор на Сашо и вечните колебания на Пъдев". 

"Прекрасно предаване !!! Веселбата и шоуто са на макс, правят си го капитаните и забавните им гости, а що се касае до въпросите, тях може да ги прочете всеки оператор отстрани или някоя хигиенистка , която в момента си почива…".