Неймар счупи кантара, удари 100 кг! (СНИМКИ)

Бразилецът, който чака трето дете от своята възлюбена, се появи в неугледно състояние на рождения ден на футболната легенда Ромарио

Спорт
15:50 - 29 Януари 2024
5237
Неймар счупи кантара, удари 100 кг! (СНИМКИ)

Бразилският национал Неймар, който все още държи рекорда за най-скъп футболист в историята, а може би скоро и като най-дебел професионалист, шашна с визия! 31-годишният играч, който е контузен от доста време, за три месеца заприлича на чичак или прохождащ сумист, отколкото на професионален футболист, получаващ милиони в банковата си сметка.

Роденият в Сао Пауло южноамериканец се появи на рождения ден на друга легенда на бразилския футбол - Ромарио, който днес навършва 58 години. Наскоро стана ясно, че нападателят ще става отново баща, а името на бъдещата майка е местният модел Аманда Кимбърли.

Зевзеци заподозряха, че това е и причината да дебелее, за да бъде солидарен с половинката си. Близки до футболиста опитаха да скрият бременността на Кимбърли, която е пожелала след раждането да има ДНК тест, за да е сигурно бащинството на звездата.

За нападателя на саудитския Ал Хилал това е първа публична проява от края на ноември, когато скъса предна кръстна връзка и претърпя операция.

Заради различни контузии Неймар, който на 5 февруари ще отпразнува своя рожден ден, е бил извън терена общо 424 дни от 2020-та година насам. Сега бразилецът, който винаги си изкарваше наказание или се правеше на контузен, когато е и рождения ден на сестра му, ще трябва да се справя и с наднормено тегло и да свали килограми, ако иска отново да започне да рита на професионално ниво.