Неймар си купува остров

Бразилецът инвестицира средства, за да прави щури купони

Спорт
16:09 - 07 Октомври 2024
1443
Неймар си купува остров

Бразилският футболист Неймар, известен със своите щури и доста разкрепостени партии, ще може да се докаже като добър домакин занапред. Играчът купува луксозния остров Япао близо до "райския бряг" на Ангре дос Рейш близо до Рио де Жанейро. Това удоволствие на бразилеца ще му струва 8,5 милиона евро.

Имайки предвид годишната заплата от 100 милиона евро, която има контузеният в момента Неймар в Ал Хилал, цената наистина е малка за него.

Всъщност той и шейх Мохамед Бингати, известен инвеститор в недвижими имоти от Дубай, са наели острова от 9 до 12 октомври, за да го „тестват“. Това удоволствие ще им струва само 8500 долара.

Въпреки че първоначално поиска 12,5 милиона евро за острова, канадският собственик искаше да го продаде възможно най-бързо, така че цената скоро падна.

Островът е с площ от два хектара и половина, предлага пълно уединение и комфорт и може да се стигне само с лодка или хеликоптер. Луксозното настаняване включва, наред с други неща, пет спални и седем бани, както и множество екстри като плувен басейн и джакузи.