НЕКОЛЕГИАЛНО! Глория обиди Лепа Брена на "бабичка"

През ключалката
08:55 - 29 Юни 2021
7329
НЕКОЛЕГИАЛНО! Глория обиди Лепа Брена на "бабичка"

Страшна буря измокри Глория и Лепа Брена на сцената в Ботев парк в Козлодуй през уикенда, но това не попречи на шармантната русчуклийка да спретне нелеп мини скандал. Двете прими пяха в музикалната част на вечерта на традиционния Фестивал на рибата. Празникът се организира по повод Международния ден на река Дунав и Световния ден на риболова. Проливният дъжд и бурният вятър не спря почитателите на лекия жанр да се радват на срещата с идолите си.

Глория бе в бяла рокля с огромна цепка, докато сръбската легенда заложи на червеното, също в мини дължина. Българката, която вчера стана на 48 години, ухапа Лепа Брена, която е на 60, на тема възраст. Глория написа в инстаграм: „Била съм дете, когато се влюбих в песните й! Сега пях с нея на една сцена! Велико преживяване бе за мен! Да си благодарен е в основата на моите успехи, а аз съм благодарна за всичко, което ми поднася съдбата!“

Артистите по принцип доста мразят изречението: „От дете слушам вашата музика“, защото се чувстват стари, пише "Хотнюз". Известно е примерно, че Лили Иванова се изприщва от подобни фрази. Така че написаното от русчуклийката, която на всичко отгоре скоро стана баба, не е най-ласкателното, въпреки че така изглежда на пръв поглед. Слава Богу, Лепа Брена едва ли ще прочете думите на Глория.

"Обичам рождените си дни! Това е най-хубавият и специален ден за мен в годината! В навечерието на моя рожден ден искам да си пожелая да съм здрава, за да мога да мога да сбъдвам още от мечтите си, а аз умея да мечтая! И колкото повече мечти имам, толкова повече ми се сбъдват. Споделени мигове със семейството и приятелите ми и още хубава музика да правя за моята публика! Ето за тези мигове искам да продължа напред, безценно е и ми е нужно като въздуха!", написа още Глория.