Нели Рангелова на 65: В топ форма и с малко ботокс

Музиката и външният вид вървят заедно, защото човек, който е на сцената и уважава публиката си, е длъжен да изглежда добре, казва легендарната певица

Новини
12:27 - 18 Август 2024
2310
Нели Рангелова на 65: В топ форма и с малко ботокс

За своите 45 години на сцена и концертите с кауза, в които участват едни от най-големите български изпълнители, разказа певицата Нели Рангелова по НОВА.

Тя поясни, че в музикантите и изпълнителите, които участват в концертите са събрани от Пейо Пеев. Рангелова подчерта, че каузите са две. Едната е подкрепа на хората с репродуктивни проблеми, а другата – да има повече българска музика в ефира.

Певицата допълни още, че в концертите се включва и група „Жестим”, които ще направят песните достъпни за хора с увреден слух и говор.

„Музиката и външният вид вървят заедно, защото човек, който е на сцената и уважава публиката си, е длъжен да изглежда добре, да дава пример”, каза още Рангелова. Тя допълни, че любовта е изключително важна в живота на всеки човек.

Нели Рангелова отрича да има хиругически намеси, за да изглежда по този удивителен начин. Но не крие възхищението си от совята козметичка, на която се доверява за процедури като ботокс, малко лифтинг конци, апаратна лазерна процедура – неинвазивни, бързи терапии, които да позволят на певицата още на следващия ден да е на сцената в пълен блясък.