Нелина в Малайзия: Какво тяло на 48! (СНИМКИ)

Певицата отдъхва изцяло в дамска компания

През ключалката
19:01 - 25 Януари 2020
19420
Нелина в Малайзия: Какво тяло на 48! (СНИМКИ)

Фолк ветеранката Нелина отпраши на екзотична почивка в женска компания. Дамите стегнали куфарите с плажни дрехи и си подарили едно незабравимо приключение в Малайзия. Изпълнителката на "Бял мерцедес" нажежи страстите със снимките, които сподели със своите приятели в социалните мрежи. 48-годишната дама показа изключително бяло и безкрайни крака за радост на геронтофилите и обикновените си фенове.

Нелина позира с розов бански и красива черна плажна шапка. "Изглеждаш убийствено! Как поддържаш тази страхотна фигура", чудят се нейни почитатели. Те пожелаха на Нелина една незабравима почивка и я чакат с нетърпение за новите срещи с нея.

Певицата реши да отпраши с приятелки на топло, след като през декември се беше отдала на усилена работа и кръстосваше страната с множество участия. Нелина предизвика фурор с концерта си навръх Коледа в Кипър. Нашите сънародници и до сега продължават да благодарят на изпълнителката и организаторите за невероятната Коледа.

Нелина ще остане в Малайзия около 10 дни. Тя е силно привлечена към екзотичните дестинации и всяка година си подарява поне по една такава почивка. Вече сме гледали снимки от Тайланд, Канарските острови, Сейшелите идруги. Жалко само, че видимо няма кой да се наслаждава на сладострастните извивки на певицата. Пожелаваме й в най-скоро време да намери с кого да мачка чаршафите.