Ненаситница: Диана Габровска търси курести порно актьори

Размерът има значение - поне над 17 см, твърди българката с пищна гръд, можело да са и бисексуални

Новини
22:00 - 14 Декември 2023
42194
Ненаситница: Диана Габровска търси курести порно актьори

Първи порно кастинг обяви българката, която без свян се снима в секс филми, Диана Габровска. Кралицата на креватните екстемалности ще бъде ключовата фигура от 7-членно жури, което ще оценява кандидатите за порно актьори в съседна Гърция.

Кастингът се организира от най-голямата компания за филми за възрастни в южната ни съседка sugarbabes.tv, звезда в която е силиконовата фурия от Момин проход. Подборът ще бъде в две части.

Първата е още тази неделя (17 декември), когато е предвидено запознаване и събеседване с кандидатите за порно лентите.

"Какво ще гледам в кандидатите - разбира се, да са малко или много красиви. Другото е с добро телосложение. Едно от много важните неща според мен е излъчването, защото може да не си най-големият хубавец или хубавица, но когато го имаш него – излъчването, си подходящ. В нашата работа то е много ценно да го притежаваш, когато го погледнеш да лъха страст, да възбужда желание, сетивата. Но и, разбира се, не на последно място размерът има значение", сподели Диана.

Тя е категорична, че могат да кандидатстват хора с всякаква ориентация - хетеросексуални, хомосексуални, бисексуални, джендъри и за каквито и да се самоопределят претендентите.

"Относно размера: желателно е да бъде над 17 см, но ако се справя с работата, може и по-малък да бъде", прецизира критериите си за бъдещите си колеги в индустрията Габровска.

Втората част е предвидена за началото на следващата година, когато ще бъде кулминацията на кастинга. Там претендентите за порноиндустрията ще покажат нагледно пред професионалното жури какви умения притежават на практика в секссцените. Две от най-важните качества, за които стриктно ще се следи, са поведението пред камера и издръжливостта по време на интимните сцени.