Ненчо върти забранени фокуси във Военния театър

Кака Лара асистира на илюзиониста в магичното шоу

Култура
11:11 - 05 Октомври 2022
1483
Ненчо върти забранени фокуси във Военния театър

Ненчо Илчев и Лара Златарева разсмиват зрителите в най-мащабния илюзионен спектакъл в България - "Забранените фокуси на Ненчо". Магичното шоу ще завладее Театър "Българска армия" на 7 и 8 октомври.

Ефектната постановка на режисьора Емил Марков е за хора от всички възрасти, готови да се потопят в бездната на магията. Това е непредставяно до момента в България илюзионно шоу, в което фантазиите ще ви разсмиват, илюзиите ще ви смайват, а магиите ще ви изумяват, без да уплашат никого, споделят неговите автори.

„Магията е вълшебната приказка, която всеки носи дълбоко в душата си още от детството. Дори сега разбирам, колко е важно да запазиш тази детска надежда и да знаеш, че ако вярваш и го искаш силно, всичко е възможно", казва самият Ненчо.

Дали илюзията е нещо магическо, или магията е просто илюзия, как точно се правят фокусите и защо са „забранени“, ще се опита да разкрие пред публиката асистентката на Ненчо – познатата от телевизионния екран „Кака Лара“.

Със своето бляскаво чувство за хумор Ненчо и Кака Лара гарантират настроение и радост на всички, които обичат да се забавляват, искат и вярват в силата на магията. Единственото условие е да забравят ежедневните си проблеми в училище и вкъщи и да се оставят в ловките ръце на Ненчо и на неговата асистентка Кака Лара.

„Левитация”, „изчезване”, летящи хора, изумителни фокуси и бляскав балет… са само част от зашеметяващите магии в спектакъла на Ненчо Илчев, които спират дъха.

Някои от тези завладяващи номера могат да се видят само в най-мащабните световни спектакли на Лас Вегас от виртуозни илюзионисти като Дейвид Копърфийлд, Крис Ейнджъл и магьосниците Пен и Тейлър. На сцената на Театър "Българска армия" тези фокуси не само ще оживеят в пълния си блясък, но Ненчо ще включи и публиката в тях.

В спектакъла участва и Самуил Христов, а като танцьори се изявяват Петя Христова, Александра Таскова, Таня Кацарова, Лора Иванова, Светослав Серопян, Цветан Апостолов и Даниел Бинев. Сценографията и костюмите са дело на Нина Пашова.

„Въображението е по-силно от знанието - само то може да те отведе в светове, за които не си и подозирал!“, казва режисьрът Емил Марков.

„В това магично шоу ще станете жертви на подли манипулации, шокиращи илюзии и забранени фокуси! Моля ви, не се поддавайте на тези коварни инсинуации... Просто слушайте внимателно и наблюдавайте! Ако запазите спокойствие на духа, забавлението ви е гарантирано!“, добавя и Лара Златарева.

Ненчо и Лара обещават сред публиката да няма разплакани деца, стъписани родители и разтревожени баби. Ако някой все пак изчезне, ще го върнат с бонбон в джоба, зайче под шапката или балон в ръката.

Със своето бляскаво шоу Ненчо и Лара гарантират настроение и радост на всички, които обичат да се забавляват, искат и вярват в силата на магията. Единственото условие е да забравят ежедневните си проблеми в училище и вкъщи и да се оставят в ловките ръце на Ненчо.

Ако искате да се потопите в магията на илюзионното изкуство може да направите това със "Забранените фокуси на Ненчо" на 7 октомври (петък) от 14 часа, както и на 8 октомври (събота) от 11 и 15 часа.