Неочакван дует: Мария Илиева записа песен с рок легендата Джо Лин Търнър

Парчето на българската певица и вокалиста на "Дийп Пърпъл" се казва "Завинаги"

Култура
17:43 - 14 Октомври 2024
7625
Неочакван дует: Мария Илиева записа песен с рок легендата Джо Лин Търнър

Неочаквана новина съобщи Мария Илиева - певицата е записала дует с една от световните рок легенди Джо Лин Търнър. Съвместната им песен се казва "Завинаги".

"Малко е да се каже, че се вълнувам. От няколко месеца насам не мога да си намеря място....Аз имам дует с Джо Лин Търнър!", написа тя в профила си във Фейсбук. И допълни: "Рок легенда, световна звезда, емблематичен вокалист на Rainbow и Deep Purple, човекът, изпял класики като Can't Let You Go и Street of Dreams... Предстоящият му сингъл се казва Forever и е... с мен", написа емоционално Мария Илиева.

В същото време и легендарният рокаджия обяви съвместното им парче в социалните си мрежи, публикувайки високата си оценка за таланта на българската певица.

"Вълнувам се и съм горд да обявя сътрудничеството си с невероятната българска вокалистка и истинска суперзвезда Мария Илиева! Възхищавам се на таланта на Мария от много дълго време и се надявах, че един ден ще работим заедно и най-накрая този ден дойде! Споделяме вокали в една силна и чувствителна песен, озаглавена "Завинаги", написа Джо Лин Търнър.