Нери Терзиева: Като нападнахте Стоянов, усетихте ли слюнка по бузите си?

Политика
12:40 - 15 Септември 2021
7648
Нери Терзиева: Като нападнахте Стоянов, усетихте ли слюнка по бузите си?

Топ журналистката Нери Терзиева изстреля остри упреци срещу десните, атакували бившия президент Петър Стоянов заради идеята той да бъде издигнат за следващ държавен глава. Хейт-вълната срещу първия демократично избран президент буквално заля социалните мрежи и това предизвика въпросите на телевизионерката.

Ето и емоционалният пост на Терзиева: 

След толкова хейт през последните дни да попитам "десните":

- Като нападнахте Петър Стоянов, усетихте ли слюнка по собствените си бузи? Защото всъщност наплюхте себе си. Присмяхте се на собствените си пориви за цивилизационен избор, на труда си, на чистата си човешка енергия, хвърлена даром за демокрацията. Заедно с нашия Президент.

- Вие, "лидерите на мнение" в тази мрежа: Като се вайкате за "неправилния" Стоянов, усетихте ли сластната прегръдка на медиите от сивата зона, готови винаги да влязат в конкубинат с вас - вие да им пишете тезиси, те да публикуват онезиси и след това да материализират зад гърба ви. В звонк.

- Вие, които се опитвате да умножите по нула президентската институция: Като нападате заради съответната личност "Дондуков" 2, вие всъщност рушите конституционния ред на България. Заради Илия - на боклука и Свети Илия. Но това се връща - тази година ще е за трети път. Късните номинации за Президент са другия начин да се демонстрира неуважение. Нека се знае - Господ балансира тези неща - ще сте първите, на които Президентът ще потрябва.

- У нас се отглеждат най-артистичните оплаквачки на Нероден Петко. Шампиони. Честито, скъпи сънародници! (Така казва неотразимият Живко Желев), завършва саркастично Нери Терзиева.