Нещо извънземно цъфна над Аризона

Невиждан до момента природен феномен бе заснет в небето над Финикс

Актуални новини
17:40 - 28 Март 2024
6025
Нещо извънземно цъфна над Аризона

Невиждан до момента природен феномен бе заснет в небето над Финикс, Аризона. Кадрите бяха споделени от Метео Балканс с обяснението, че става дума за Fallstreak Hole, които обикновено се образуват при пробиване на тънка инверсия от самолети, което от своя страна предизвиква верижна реакция и облакът се изпарява.

Фотосите обаче наподобяват нашествие на извънземни, извадени сякаш от някоя холивудска продукция. Точно тази алюзия развихри въображението на фейсбук потребителите и много от тях възкликнаха: „Е, те вече наистина идат!”.

„Още много неща ще видят очите ни, но вие не се впечатлявайте, понеже времето идва, свършва, приключва и започва. Кой разбрал разбрал”, загатват други.

А трети призовават към действия: „Използват HARP технологията да създават по изкуствен начин земетресения, урагани и изкуствени пожари по горите, както с хеликоптери и дрони да създават пожари близко до населени места. Целта е да предизвикат хуманитарна и екологична криза с продоволствието. Те няма да спрат, докато не ги спрем ние другите 90% от планета държави”.

Къде е истината - преценете сами.