Нетърпеливи: Във Вегас вече дезинфектират заровете

Част от хазартните игри ще останат затворени в началото след отварянето на казината

Новини
14:39 - 25 Май 2020
1301
Нетърпеливи: Във Вегас вече дезинфектират заровете

Меката на световния хазарт Лас Вегас води трескава подготовка за завръщането си към работа, след като казината получиха право отново да отворят врати от 4 юни, съобщава Associated Press.

Част от предприетите мерки включват безплатен паркинг, маски за дилърите, сервитьорите и барманите, дезинфектанти по масите, както и регулярно почистване на заровете.

Временно валетата - момчетата, които паркират коли, няма да могат да изпълняват длъжността си, тъй като именно те влизат в контакт с най-много хора и дори сядат зад волана на личните им автомобили.

Масите за покер няма да стартират едновременно с отварянето на казината, защото този тип хазартни игри изискват постоянно раздаване на карти между играчите с физически контакт.

Губернаторът на Невада Стив Сисолак потвърди, че плановете са от 4 юни казината да заработят отново, тъй като една огромна част от данъчните приходи на щата идват именно от хазарта в Лас Вегас.

По-рано ви информирахме, че служителите в града може да изгубят около $7,7 млрд. от щетите върху туризма през следващите 18 месеца.

Лас Вегас тепърва ще премине през редица трансформации, за да се подготви за новото нормално в света.