Нети към Алекс Кръстева: Сестричке, бъди много щастлива! Обичам те!

Изповеди
20:25 - 24 Август 2020
15761
Нети към Алекс Кръстева: Сестричке, бъди много щастлива! Обичам те!

"На добър път, сестричке! Бъди много, много щастлива! Обичам те!" С тези топли думи Нети поздравила вчера сестра си чаровната тв водеща от Би Ти Ви Александра Кръстева, която мина под венчилото на романтична сватбена церемония край морето в Царево. Двете неочаквано откриха преди година, че са сестри и имаха куража да го споделят публично. Оттогава Нети и Алекс са неразделни.

Усмихнатата водеща на "Тази събота и неделя" Александра Кръстева в неделя каза "Да" на любимия си мъж Владислав Стоянов. Влюбените се врекоха във вярност пред Бога в построения около 1810 г. храм "Успение Богородично", извисяващ се на малък полуостров над морските вълни в квартал "Василико" в Царево. Събитието се проведе в много тесен кръг, без излишен шум.

Нети и половинката й Дони бяха в черни дрехи, а певицата бе на седмото небе, че присъства на сватбата на новооткритата си сестра. "Много яка сватба", написа актрисата в профилите си в социалните мрежи.

Александра и Владислав си казаха "Да" край морския бряг

Мястото на сватбата не е никак случайно, а зад решението на младоженците се крие интересна история, тъй като двамата за първи път стъпват там преди две години. Тогава се запознават с отец Стоян Кралев, който още по онова време е сигурен, че някой ден, когато са готови тази важна стъпка, той ще бъде този, който ще венчае влюбените. Думите му действително се оказват предсказание.

Купонът след сватбата продължил до зори първо в Царево, а след това и в съседното село Варвара, където Дони, Нети и дъщеря им Лилия прекарват цяло лято на скалистите плажове. Музикалните изпълнения били изцяло в ръцете на Дони и Нети. През последния месец почти всеки ден актрисата споделяше общи снимки със сестра си от морския бряг. Наскоро Нети разбира, че е осиновена. Оказва се, че тя и водещата на "Тази събота и неделя" Александра Кръстева имат един и същ баща.

Нети и Алекс прекараха повече от месец заедно на морето

Александра и любимият ѝ се запознават чрез общи приятели, които им уреждат среща, тъй като са на мнение, че двамата ще си допаднат. Оказват се прави, защото, въпреки че дори не знаят как изглежда другият, преди да застанат очи в очи, те прекарват 7 часа заедно. Предложението за брак на Владислав идва навръх Коледа през миналата година, а ето че вчера официално са съпруг и съпруга.

Певицата и тв водещата, които неочаквано се оказаха сестри, вече са неразделни