Нети пъхна 20-годишните в задния си джоб , ето какво може (ВИДЕО)

Слънчевата певица често качва клипчета от спортни предизвикателства

Новини
17:20 - 03 Февруари 2024
25814
Нети пъхна 20-годишните в задния си джоб, ето какво може (ВИДЕО)

Очарователната актриса и певица Нети спря дъха на феновете си с невероятни упражнения по йога. Тя качи клипче от нейна тренировка в социалните мрежи. Съпругата на Дони демонстрира фантастични умения, доказвайки, че и на прага на 50-те една жено може да изглежда като богиня.

Лъчезарната блондинка, която тази година ще навърши 49, сложи всичките 20-годишни момичета в джоба си, демонстрирайки невероятна форма и осанка, достойна за модния подиум.

Звездата на Народния театър сподели видео в своя профил в Инстаграм, на което e заела позата Саламба Ширшасана (стойка на глава с опора) продължително време. „Да смениш гледната точка“, е написала тя шеговито към видеото.

Клипчето е предизвикало множество харесвания и цял куп възхитителни коментари, касаещи удивителните постижения на Нети в тънкостите на асаната. Въпросната позиция е една от основните йога пози и за нея се счита, че хармонизира както емоционалното състояние, така и лекува множество заболявания.

Тази поза осигурява прилив на свежа кръв към главата и така въздейства пряко на мозъчната дейност. Стойката на глава въздейства благотворно на жлезите с вътрешна секреция, укрепва в дълбочина коремните мускули и тонизира мускулите на краката, като освен това подобрява цялостно циркулацията на кръвта.

Йогата не е единственото хоби, с което Нети поддържа форма. Актрисата често публикува на профилите си в социалните мрежи и моменти от други любими спортни дисциплини - фитнес, плуване и пилатес.

Съпругът на Нети - 56-годишният Дони, също е известен със страстта си към източните практики. Не е тайна, че и за него йогата се е превърнала в неотменна част от живота му от дълго време насам, написа woman.bg.

">

View this post on Instagram

A post shared by Neti Dobreva (@netidobreva)