Неустоима оферта: Дават жилище под наем с „миризма на пръст“

Собственик на гарсониера в Бургас иска 400 лв. за соц обзавеждане – лята мивка, балатум и емблематичния за миналия век оранжев губер, който беше лукс за нашите баби и дядовци

Новини
21:25 - 26 Януари 2023
8601
Неустоима оферта: Дават жилище под наем с „миризма на пръст“

Собственик на гарсониера в жк. „Славейков“ в Бургас счупи тъпомера и разби на пух и прах всякакви стереотипи в имотния пазар. Пусна жилище под наем за 400 лв. със соц обзавеждане – лята мивка, балатум и емблематичния за миналия век оранжев губер, който беше лукс за нашите баби и дядовци, пише Флагман бг.

Постът в социалните мрежи, въпреки че е от брокерска агенция, взриви пространството и от няколко дена събира цветущи коментари. В обявата е посочено, че жилището се намира на 2 етаж, в саниран блок, близо до парка. Сградата разполагала с асансьор, а апартаментът се отоплявал на ток – с климатик.

„ОБЗАВЕЖДАНЕ: напълно обзаведен в саниран блок, РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: хол със спалня, кухня, тераса, баня с тоалетна; КВАДРАТУРА: 50кв.м“, пише още към обявата.

Фейсбук критиците веднага погнаха собственика и дори го упрекнаха, че иска много „нисък наем“. Други пък го посъветваха да не изхвърля старото обзавеждане, защото така ще го окепази и „миризмата на пръст“ ще бъде унищожена.

„Кошмар! Къщата на ужасите!“, „Обзавеждане от преди 45 год.“, „Може да е с балатум, ама поне е с шарка на ламинат“, „Защо с чама, шперплат ламперийката и оранжевия губер?!?

Защо, защо???“, „Като гледам обзавеждането, обявата явно е от 1975 година“, „Свободна след няколко дни, защото бабата я опяват още в другата стая“, грубо се шегуват потребители.

Как да устоите на тази оферта?!