Незадоволена британска милионерка проплака: Една година не съм правила секс!

Джейн Парк, която от скука си търси работа, за минути получи хиляди предложения по Интернет

Новини
13:39 - 03 Май 2019
4420
Незадоволена британска милионерка проплака: Една година не съм правила секс!

Най-младата британска милионерка от лотарията - 23-годишната Джейн Парк от Единбург, сподели неща от личния си живот. Без свян тя призна, че е на сухо и вече година не е правила секс.

През 2013-та, когато е на 17, Джейн спечели 1 милион паунда, но изглежда след това късметът й обърна гръб.

"Броя дните, не издържам! Вече 364 дни не съм правила секс", изля си душата г-ца Паркър, която преди време се раздели с бившия футболист на шотландския Дънди - Джордан Пигът, и участникът в X-Factor Сам Калахан.

Естествено, след като публикува своя пост, тя беше залята любовни послания и предложения.

Миналата година, в опит да намери мъжа на своите мечти, Джейн създаде уебсайт, в който всеки желаещ да се срещне с нея можеше да изпрати молба, като тя дори предложи да плати на избраника годишна помощ на стойност 60 000 паунда.

В рамките на първите 24 часа над 10 000 кандидати се бяха регистрирали с надеждата да се окажат идеалния избор.

Младата милионерка продължава да пръска щедро богатството си - от козметичната хирургия до луксозните почивки. Британката вече е платила над 50 000 паунда по процедури, включително увеличаване на гърдите и дупето.

След като спечелих от лотарията, животът ми стана скучен. С моя приятелка толкова сме уморени от бездействието по цял ден, че ще си потърсим работа. Може и в някой бар", сподели още Джейн Парк.