Ники Кънчев: Билалов не става за "Стани богат"!

Водещият още го е яд, че го смениха, май ще се размине и с "Биг Брадър"

Шоу
17:10 - 03 Юли 2024
81641
Ники Кънчев: Билалов не става за "Стани богат"!

Доста странни коментари по адрес на предшественика си на мястото на водещия в "Стани богат" - Михаил Билалов, направи тв ветеранът Ники Кънчев. Според запознати Кънчев бил много обиден на продуцента Нико Тупарев, че не се е борил, за да го запази в стола на богатството и искрено вярвал, че мястото му принадлежи по право. И това си личи в думите му по адрес на конкурента.

„Нормално е да се обидя, защото малки и големи израснаха с мен и „Стани богат“, коментира Ники Кънчев.

„Михаил Билалов е страхотен актьор и има качества, но определено хората не успяха да свикнат с него в „Стани богат“. Няма да обидя никога работата на колега, но се радвам, че нещата се случиха по този начин и аз се върнах на стола си.“, твърди Ники Кънчев.

„През цялото време слушах как хората говореха, че изказът му е прекалено монотонен, все едно се притеснява, че не показва никакви емоции. Аз не мога да потвърдя дали това е така, защото винаги има хора, които критикуват, но щом се е коментирало, означава, че зрителите може би не са били доволни, а това е най-важното“, обясни телевизионният водещ.

По последна информация Кънчев е аут и от „Биг Брадър“ – шоуто, на което той беше водещ като запазена марка, пише "Ретро". Но в предстоящия формат, който се очаква да стартира съвсем скоро, продуцентите са заложили на съвсем неочаквани лица – като за водещата мъжка фигура това е сравнително ново поприще.

До завръщането на „Биг Брадър“ остават няколко месеца, но вече е явно, че негово лице няма да е Ники Кънчев, както преди.