Ники Кънчев: Иронично Милен е жертва на коронавируса

Нещо за четене
10:35 - 22 Април 2020
5079
Ники Кънчев: Иронично Милен е жертва на коронавируса

„Иронично Милен е жертва на коронавируса. Тия празни улици, никога не може да се засилиш така.”

Това заяви за нелепата смърт на своя приятел и колега Милен Цветков известният тв водещ Николай Кънчев в „На кафе” по Нова Тв.

Ето какво каза още Кънчев:

„Тази смърт надхвърля обикновен случай и дава размисъл в много посоки. Как се прощаваме, какво пишем, дали сме му гостували, или имаме някакви спомени. Много теми има около това нещо.

В първия момент бях написал едно такова суперчовешко „Милене, накъде си се забързал.” Оказа се, че той за никъде не е бързал, човекът си е стоял на място. Много ми е трудно да говоря.

Бяхме големи приятели, идвал е на купони вкъщи, уважавали сме се. Но сме били и конкуренти, когато през 2008-а ние се преместихме за малко в БТВ да правим Денсинг старс.

Супер уважение, супер колега. В БИГ Брадър е идвал на лайфове, да защитава хора. Много често като обществен защитник, когато някой не е популярен и не се намира лесно някой да го защити, Милен идва, прави го, защитава го.

Адски много пъти съм гостувал в шоуто му, с много неща съм бил съгласен, много ми допада неговата ирония, гласа, чувството за хумор. Но не бях съгласен с много неща, които прави, начина, по който се обръщаше към зрителите, рязане, остри думи.

Не си спомням Милен да ме е критикувал.

Какво ще се случи след катастрофата с него? Всичко това, което ще се случи. Казват, че ще се потули, ще се замете, ще се плати. Не знам, не съм адвокат, не съм прокурор, не съм във властта.

Животът продължава, който го помни, ще го помни, всеки е свободен да реагира както иска., каза още популярният тв водещ.