Ники Кънчев най-после показа дъщеря си (Фото)

Топ
12:36 - 18 Август 2021
7741
Ники Кънчев най-после показа дъщеря си (Фото)

Ники Кънчев най-накрая реши да покаже порасналата си дъщеря в социалните мрежи. Повод за това стана празникът на Дева Мария на 15 авгyст.

„Мисля, че вече е готова да влиза в играта! Честит имен ден, Мари-София! Много те обичаме“, написа към фотото от плажа легендарният тв водещ.

Мари-София е плод на любовта му с Даниела, с която се запознават покрай "Дарик радио".  Ники и Даниела живеят заедно, но нямат сключен брак. Teлeвизиoнepът нe вяpвa в бpaĸa.

„Аз станах баща на една доста осъзната възраст и осъзнах всичко, което ми се случва. За съжаление или за радост бях в риалити програма, когато всичко това се случи – бях в „Денсинг старс“. Когато двете ми бонбончета трябваше да бъдат в кувьози, аз трябваше да танцувам. Но това е шоубизнесът, така да се каже. Това е една цена, която ние плащаме. Такава загуба не се забравя, такова нещо не се отмива. И в същото време пък ти дава двойна радост – да се радваш на това, което имаш, да цениш всеки миг, всеки жест. Ние с Мари-София си имаме един ден в седмицата, когато сме само аз и тя – или отиваме някъде, или си правим нещо. Но това общуване между нас се засилва и засилва“, разказа пред Гала Ники Кънчев за 10-ия рожден ден на дъщеря си през 2018 г.

Семейството на Ники минава през много тежка загуба - близначката на Мари умира. И двете деца се родиха недоносени и се наложи дълго време да стоят в кувьози в Майчин дом. Въпреки всички усилия на лекарите малката Христа не успя да се пребори за да живее.