Ники Кънчев с признания за Иван Ласкин и Силва Зурлева

"Липсваш, Ваньо! Една година като един миг, като две затваряния на клепачите!", написа тв водещият

Топ
13:16 - 07 Януари 2020
13030
Ники Кънчев с признания за Иван Ласкин и Силва Зурлева

Ники Кънчев изля мъката си към вече покойните Силва Зурлева и Иван Ласкин. Радио и тв водещият трогна мрежата със словата и спомените си, видя Lupa.bg.

"Първо целия ден ми беше кофти за Ласкин, голям харабия беше. Никога няма да забравя как на един купон преди 20 и повече години, тъкмо беше тръгнал "Стани богат", дойде при мен. Не го познавах, потупа ме по рамото братски, прегърна ме и каза: Много си добър, ейййй!". А той беше детето звезда, на което цяла България му завиждахме че обикаля света с кораб... Липсваш, Ваньо! Една година като един миг, като две затваряния на клепачите!!!", започва признанията си Кънчев.


"Изпратихме и Силва Зурлева в последния й земен път. Тъжно, много тъжно. Много приятели, много сълзи. Митрополит Антоний говори божествено и в същото време съвсем човешки за нещата от живота и от името на всички горещо помоли Господ да приеме новопредставената Силва. После се сетих, че е голям празник и почнах да звъня на приятелите ми. Чух се с много и различни хора. Такъв съм си аз. Общувам с много и различни хора. Не искам да ги сравнявам. Живейте живота! Празнувайте го!
Обичам виии", написа журналистът.