Ники Костов: Нашата публика ще реши реванша

Трябваше да отбележим гол, футболистите играха умно, отбеляза наставникът на Левски

Топ
22:51 - 10 Август 2023
3717
Ники Костов: Нашата публика ще реши реванша

Старши треньорът на Левски Николай Костов остана разочарован от нулевото равенство като гост на Апоел Беер Шева в първи мач между двата тима от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите.

„Още преди мача, че по нищо не отстъпваме на Апоел. Имахме добри възможности, контролирахме играта. Получи се силен мач, поздравявам и двата отбора. Поздравявам моите играчи, че играха умно. Имахме пропуски, но логично, това е футболът“, заяви той минути след края на мача в Беер Шева.

„Не знам да е липсвало нещо. Достатъчно добре анализирах мача. Липсваха завършващите ситуации. Трябваше да отбележим гол, защото имахме по-чистите ситуации пред вратата на противника“, допълни треньорът на „сините“.

Той анализира пропуските в атака на своите играчи: „Футболът е на моменти. Така се получиха ситуациите, такива са решенията на играчите в атака. Взехме добър турнирен резултат и се надявам пред нашата публика, която сигурно ще напълни стадиона, да победим и да продължим“.

„Бяхме подготвени и концентрирани върху париране на атаките на противника. Играхме добре в средата и отваряхме атаки по крилата. Всичко беше по план, както го говорихме“, анализира играта на Левски Николай Костов.

„Разбира се, след като съм гласувал доверие на тези трима играчи. Те се справиха добре и ги поздравявам“, каза той за халфовете, с които започна Левски в този мач.

„Патрик се включи много добре и не ни създадоха неприятности по десния фланг“, остана доволен Костов от включването на пожар на Патрик-Габриел Галчев.

По повод реванша, той заяви: „Повече са за нас, защото играем пред родна публика и ще натежи върху крайния резултат“

„Рано е за очаквания, защото има доста време до реванша. Надявам се да изиграем добре реванша и да вдигнем класата си, за да гледаме на своите противници по-смело“, завърши той.