Ники Михайлов изгони брата на Алисия

Иво Дойчев вече е заличен от бизнеса с вратаря

През ключалката
16:28 - 11 Декември 2019
9793
Ники Михайлов изгони брата на Алисия

Вратарят Ники Михайлов е прекратил дружбата си с брата на фолк дивата Алисия. Вратарят е прокудил Иво Дойчев от скъпарската кръчма, която държи в базата на БФС в Бояна, пише в. „Уикенд”.

Преди две години футболистът навлезе в дълбоките води на бизнеса и започна да трупа пачки със заведение в националната база, където по „чиста случайност” доскоро бе шеф татко му Борислав Михайлов, наричан още Боби Перука.

Фолк певицата и вратарят изкараха заедно няколко години

Баровското заведение отвори врати края на май 2017 г., но собственикът му се стремеше да остане в сянка. Проверката на вестника установи, че вратарят притежава кръчмата чрез фирмата „Гранде НМ”, която е регистрира още преди няколко години, по време на връзката му с фолк певицата Ася Дойчева, по-известна като Алисия.

Иво Дойчев вече не е дружка с Ники Михайлов

Вратарят е едноличен собственик на капитала в „Гранде НМ” (абревиатурата вероятно идва от името му - Николай Михайлов, б.ред), като управител на заведението бе Иво Дойчев – брат на чалга дивата. Проверката ни показа, че Иво е премахнат от управата на заведението в началото на този месец и е заменен от ортака на Ники - 24-годишния Павлин Николов.

Докато вакарелката и Малката Перука мачкаха чаршафите като официални любовници, синът на Боби Михайлов и Иво бяха много близки. Братът често изпълняваше функцията на личен шофьор на слабия вратар с голямо самочувствие. След като връзката се разпадна, Ася от Вакарел вече не ще и да чуе за Малката Перука, но брат й продължи да бъде управител на фирмата и на заведението в Бояна. Самата кръчма е в конфликт на интереси, защото Ники я получи от татко си Борислав Михайлов докато той бе президент на БФС.

„Това е очеваден конфликт на интереси, дали изобщо синчето плаща наем за помещението, какъв е размерът на рентата, имало ли е конкурс за отдаването под аренда, това трябва да питаме НАП и компетентните органи”, ядосват се запалянковците.

Ники е премахнал името си от още две фирми, които се водеха негови. Не е ясно дали фиктивно са сменили собствениците си или просто е решил да се концентрира над бара, които държи и шивашка фирма в Пловдив, чиято основната дейност е търговия с текстил, облекло, обувки и кожени изделия. Вратарят явно мисли за бъдещето и за прехраната си след футбола.

 „Най-новото бижу на София с най-хубавата гледка. Очакваме ви да пиете кафето си през деня, а вечерта с пура и скъпо уиски, докато на съседната маса може да са звездите на българският или световен футбол, а и много други ВИП личности”, гласи рекламата на кръчмата за баровци, гордо ширнала се в държавен имот. Репортер на „ Уикенд” установи, че охраната на базата на БФС, за чието построяване отидоха 10 милиона евро, не допуска простосмъртни до заведението. Ако все пак успеете да влезете, ще трябва да си бръкнете по-дълбоко в джоба, защото цените са далеч от народните.