Ники Михайлов изненада Николета с мишки

Изповеди
11:49 - 01 Декември 2020
1844
Ники Михайлов изненада Николета с мишки

Ники Михайлов изненада любимата си жена с торта на 3 етажа с анимационните герои Том и Джери, като преобладаваха мишките, на всеки етаж по едно мишле, видя Lupa.bg. Вчера Николета Лозанова стана на 33 години, а вратарят бе първият, който я поздрави. Двамата се обръщат един към друг с гальовните "Мишинко" и "Мишко". Заради това и Михайлов е избрал торта с мишки. 

Бившият й пък Валери Божинов й честити по своя начин-с песен от колата. Николета сподели с последователите си какви са размислите й относно днешния ден, като акцент в статуса на брюнетката бе фактът, че на 33 най-после знае коя е. 

"Happy Birthday to me.... Една толкова очаквана и любима за мен фраза днес има нов смисъл и значение. Днес повече от всякога ценя здравето и живота си, ценя онова, което съдбата може да ми отнеме във всеки един момент. Научих по трудния начин най-простите уроци...Правих се на силна, когато бях най-слаба...Криех от себе си истината за самата мен. Заслепявах се от суетата си, заобикалях се с имитации. И макар да се натъжавам, когато пиша тези редове, всъщност си давам сметка, че трябва да съм щастлива. Защото днес ставам на 33 и знам най-после коя съм и къде отивам. Благодаря на хората, които ме обичат такава, каквато съм. Благодаря на себе си, че открих смисъла на живота си. Благодаря на всички, които днес ме трогнаха и разплакаха, със своите красиви и истински пожелания", написа в инстаграм плеймейтката.