Ники Михайлов слагал рога на Алисия с Ни Ло

През ключалката
17:39 - 17 Октомври 2019
37553
Ники Михайлов слагал рога на Алисия с Ни Ло

Николай Михайлов е кръшкал на фолк певицата Алисия с Николета Лозанова, научи Lupa.bg. Вратарят върти любовс плеймейтката от 14 години. Източникът ни твърди, че през това време двамата не са прекъсвали сексуалните си отношения.

Синът на Боби Михайлов се загаджи с Николета през 2005-а, точно година преди секс машината от с. Караджово да се окичи с титлата „Мис Плеймейт”. Изкараха няколко години заедно, като се разделиха заради изневяра на вратаря. Плеймейтката не успяла да прости креватните изпълнения на любимия си и двамата скъсаха.

Дали напук или по любов, но плеймейтката се омъжи за Валери Божилов през 2012-а. Бракът им обаче изкара едва три години, като Ни Ло продължавала да „общува” с Михайлов-младши. По същото време, когато Лозанова бе семейна жена, Малката Перука официално бе гадже с фолкаджийката Алисия.

Двамата преживяха бурен любовен романс, който продължи повече от четири години. Връзката им започна със светски скандал и завърши по същия начин. Изпълнителката на „Запали” разбра, че футболистът я е окичил с рога точно с плеймейтката и не можа да забрави своеволията му.

31-годишният вратар е известен палавник и заради това в момента Николета го дебне зорко да не ѝ кръшне. „Нормално е сега Ни Ло да го дебне като империалист и да ходи навсякъде с него. Чака пръстен и сватба, но Боби Михайлов така и не дава благословията си на двойката”, коментираха запознати. Именно заради кръшканията от семейното ложе на вратаря на „Левски” Алисия го е изтрила дори от социалните мрежи и вече го ненавижда.