Никой не знае къде е Брендо! Кокаиновият крал се крие във вила бункер

Баровец приютил международния престъпник в луксозен имот с три подземни етажа

Новини
16:48 - 11 Октомври 2023
8267
Никой не знае къде е Брендо! Кокаиновият крал се крие във вила бункер

По ирония на съдбата Кокаиновият крал. Евелин Банве - Брендо се крие в България или Румъния - две страни, в които той има тежки присъди за излежаване.

Lupa.bg научи, че криминалистите получили тази информация от негови близки, които споделили че наркобосът се крие в баровска вила на негов богат приятел. Имотът бил колкото висок, толкова и дълбок - става дума за три етажа под земята. 

Информацията е, че Брендо е отседнал в Румъния, но не е изключено дори да се намира на наша територия - в близост на няколко километра от столицата София.

Евелин Банев разполагал с всякакви екстри и изобщо не му се налагало да излиза навън.

В момента той дори няма врагове и едва ли ще последва съдбата на брат Галев който беше намерен мъртъв у нас, въпреки Международната заповед за издирване.

Брендо има в България 6-годишна присъда от април 2018 г., заради която е обявен за издирване, включително и с червена бюлетина от Интерпол. Той е осъден и в Румъния и Италия, съответно на 10 г. и 20 г. затвор. Присъдите му са все за престъпления, свързани с наркотици, по-специално с кокаин - от организирането на трафик до прането на пари от продажбите.