Никол Кидман: Отидох на бала си с рокля втора ръка

Високият ръст комплексирал красавицата

Актуални новини
13:22 - 02 Декември 2020
2325
Никол Кидман: Отидох на бала си с рокля втора ръка

Никол Кидман разкри, че като тийнейджърка се е чувствала слаба и несигурна, но отказвала да се съобразява с околните и модата. Австралийската звезда призна, че е страдала от "много страхове и комплекси“, докато е израствала, включително относно височината си, но това не ѝ е попречило да носи каквито дрехи си поиска.
 
Никол каза пред дигиталното издание на "Гламър Юю Кей": "Бях тийнейджър, който не искаше да се съобразява, въпреки че имах много страхове и бях несигурна, защото бях много висока. До 13-годишна възраст бях висока над метър и осемдесет."
 
53-годишната носителка на "Оскар" си спомни също как е носила рокля в стил 20-те години на 20-ти век на бала си, която си избрала от магазин за дрехи втора употреба.
 
Запитана какъв е нейният спомен за абитуриентската вечер, тя каза: "Носех рокля от 20-те години на миналия век, която се съчетаваше с моята "нестандартна чувствителност". Купих тоалета в магазин за втора употреба - беше черно-бяла и с мъниста - определено не беше от модните тюл и разкроени поли. Мисля, че се напих малко, което вероятно е част от преживяванията на хората на техния абитуриентски бал", спомня си с усмивка Никол.
 
Сега обаче Кидман вярва, че е много по-силна и по-издръжлива, отколкото първоначално е смятала.