Никол Кидман - секси Лолита на 54

Май по тялото на звздата е играл фотошопът

Шоу
14:22 - 18 Февруари 2022
5384
Никол Кидман - секси Лолита на 54

Актрисата Никол Кидман се появи със самостоятелна корица на 'Венити Феър"  и демонстрира момичешки сексапил в къса поличка въпреки че това лято чуква 55 години.

Русокосата австралийка изглежда блестящо, демонстрирайки безупречната си фигура, включително тренираните си коремни мускули. Носителката на „Оскар” е облечена в костюм в стил „ученичка” на Miu Miu, който включва горнище, много къса мини пола и чорапи до коленете.

На кадъра се вижда как Кидман позира до жълти порти, заобиколена от малка градина с цветя. Знакът на Холивуд е монтиран на заден план, сякаш Кидман отваря портите на La La Land.

В социалните мрежи се появиха спекулации, че от изданието са използвали фотошоп, тъй като торсът на Никол Кидман изглеждал твърде дълъг, а и това не било нейното тяло изобщо.

Тази година Никол Кидман отново е номинирана за „Оскар“ за ролята си на Люсил Бол в „Да бъдеш Рикардо“.

На страниците на специалното издание на „Венити Феър” австралийката позира заедно с колегите си Идрис Елба, Пенелопе Крус, Кристен Стюарт, Бенедикт Къмбърбач, Симу Лиу, Андрю Гарфийлд и Михаела Джей Родригес, които са обявени за звездите, които разрушават границите на Холивуд.

Никол обясни, че когато е влязла в ролята на комедийната икона от 50-те години на миналия век Бол е трябвало да заблуди имунната си система да мисли, че страданията на героинята ѝ са истински, което довело до това, че няколко дни след приключване на снимките Кидман наистина се разболяла.

„Части от тялото не знаят, през повечето време, каква е разликата между роля и реалния живот“,  казва Никол, която преди това се разболя, след като работи по сериала „Големите малки лъжи“, където играе жертва на насилие. „Започнах да разбирам малко повече, колко е важно да се грижиш за себе си“, казва актрисата.