Никол Станкулова показа бременно коремче (Снимки)

Нещо за четене
17:48 - 21 Юни 2021
5241
Никол Станкулова показа бременно коремче (Снимки)

Вече няма съмнения, че Никол Станкулова е бременна с второто си дете. В днешния епизод на „На кафе“ синоптичката на Нова телевизия показа заоблено коремче. Въпреки че стилистите се стараят да избират широки дрехи за красавицата, тя вече не може да крие, че е в напреднала бременност. Според източници на Lupa.bg, Никол е в края на петия месец и трябва да роди през есента.

Заради малкото си качени килограми, до момента не си личеше, че Станкулова е „трудна“. В днешния епизод на „На кафе“ синоптичката постоянно придърпваше роклята си и се опитваше зрителите да не забележат корема й, който се набиваше на очи.

Бъдещата майка видимо се е разхубавила още повече и няколко качени килограма й придават по-здрав вид. Много от феновете на Никол постоянно я критикуват за кльощавото й тяло, което вече е в историята.

Водещата на прогнозата за времето роди  преди почти 3 години. Момиченцето, с което Никол дари своя избраник Теодор Минев, дойде на бял свят на 11 ноември 2018 г. – празника на Свети Мина. Майката кръсти детето Теа – на татко му, който е син на банкера Цеко Минев.