Никола Минчев на сладка раздумка с Йоло Денев

Бившият председател на парламента на разходка със семейството си на "Алеята на книгата"

Новини
16:25 - 11 Септември 2022
17343
Никола Минчев на сладка раздумка с Йоло Денев

Септемврийското слънце изкара столичани навън, а мнозина избраха да се разходят из "Алеята на книгата" в центъра на София.

Острото око на Lupa.bg забеляза сред тълпата бившия председател на последното Народно събрание Никола Минчев със семейството си. След като напазарува книги, Минчев се спря на сладка раздумка с Протестиращ №1 на републиката Йоло Денев, който също предлага някои от многобройните си творби на книжния базар.

Неуморният националист и председател на куп организации е и кандидат за народен представител на предстоящите избори. “Мечтата ми е да ударя звънеца на първото парламентарно заседание”, сподели той на бившия шеф на Народното събрание и му пожела успех на вота през октомври. 

Предвид достолепната му възраст, при евентуално влизане в Народното събрание нищо чудно честта да удари парламентарния звънец за първи път да се падне именно на него. Но така и не стана ясно защо желае актът да бъде документиран от катарската телевизия “Ал Джазира”.

На “лов” за качествено четиво е излязъл и бившият (вероятно и бъдещ) народен представител от “Продължаваме промяната” Искрен Митев. Той се спря да си побъбри с хората и не отказа селфи на желаещите да се снимат с него.

Алеята на книгата приключва днес, така че ако искате да подновите домашната си библиотека - имате на разположение само още няколко часа. Базарът на столичния бул. “Витоша” тази година включва рекорден брой издателства, а почти всички те предлагат примамливи отстъпки.

СНИМКИ: Светломир Стоянов