Николаос Цитиридис: Сравненията със Слави не ме притесняват

Шоуто на Николаос Цитиридис" влиза в програмата на Би Ти Ви от 27 януари

Топ
12:15 - 23 Януари 2020
32369
Николаос Цитиридис: Сравненията със Слави не ме притесняват

Николаос Цитиридис призна, че сравненията със Слави Трифонов не го притесняват. Комикът, който водещ на новото вечерно шоу в ефира на Би Ти Ви, не се притеснява от приликите с гологлавия шоумен и смята, че може да се наложи на малкия екран.  

Както Lupa.bg писа, "Шоуто на Николаос Цитиридис" влиза в програмата на Би Ти Ви от 27 януари и ще бъде излъчвано от 22.30 до 23.30 часа от понеделник до петък. Първоначално Цитиридис става сценарист в продукционния екип на Би Ти Ви през 2019 г., като ще запази тази роля паралелно с работата си на водещ."

Приликите му със Слави се изчерпват с това, че и двмата са гологлави и без брада. Цитиридис няма ръста на Трифонов, но има студио, което е досущ като на учиндолеца. Бендът отново наподобява този от "Шоуто на Слави", но въпреки това "гърчина", както той сам се нарича, има по-различен стил и чувство за хумор.

"Често ме питаха как ще се чувствам в стола на предишния водещ на вечерното шоу на Би Ти Ви. Столът е нов и се чувствам страхотно", призна чистосърдечно комедиантът.

"Зрителите са свикнали в този час дълги години да гледат един човек. Какво ще кажат те сега? Разгеле, беше време", заяви с шеговит тон Цитиридис.