Николета Лозанова чукна 32 с тайно парти

През ключалката
11:26 - 02 Декември 2019
6133
Николета Лозанова чукна 32 с тайно парти

Николета Лозанова навърши 32 години в приказно ледено кралство от седеф, сапфири и диаманти. Партито се състоя в нощен клуб в София.

Плеймейтката знае как да превърне рождения си ден в събитие, за което всички да говорят. На 30 ноември Ни Ло навърши 32 години, като отбеляза личния си празник с пищно тайно парти, на което посрещна своите гости в тоалет, разкриващ тялото ѝ и смени две визии.

В началото Лозанова се появи в черна прозрачна дантелена рокля с дълги ръкави, която носеше без сутиен. През гърдите ѝ минаваше надпис, изписващ "Phillip Plein" - името на дизайнера, сътворил дрехата. 

"Моето 31 вече е в миналото, а най-доброто в бъдещето ми тепърва предстои. Благодаря за живота, който имам, на хората до мен и за хилядите пожелания, които получих", написа тя в Инстаграм.

По-късно тя замени черния тоалет с бяла лачена рокля с голи рамене, следваща извивките ѝ, която в предната си част имаше пера.

Сериозно впечатление направи 5-етажната торта, чиято основа бе декорирана с камъни и блясък, а на върха на десерта стояха инициалите на плеймейтката.

Сред гостите на тържеството ѝ бяха тийн сензацията Тита и последната ѝ дуетна половинка - Папи Ханс. 

Ники Михайлов не пропусна да чести рождения ден на любимата си.

"Честит рожден ден! Пожелавам ти най-вече да си ми здрава, все така позитивна и да следваш мечтите си. За всичко друго имаш прекрасно семейство и мен, които винаги ще бъдем до теб, любов!", написа той, поставяйки няколко емотикона във формата на сърце.