Николета Лозанова и Сами Хосни от „Фермата“ се събраха

Стил
15:18 - 10 Февруари 2021
9921
Николета Лозанова и Сами Хосни от „Фермата“ се събраха

Николета Лозанова е във вихъра на поредното си начинание в професионален план. Половинката на футболния вратар Ники Михайлов е насочила цялото си внимание към козметичната си марка, и най-вече - към  най-новата си линия - гримове за мъже. 

Лице на рекламната ѝ кампания стана чаровникът, който спечели сърцата на зрителите с участието си в риалити формата „Фермата“ през 2019 г. - Сами Хоссни.

"Мъжете със сухи устни не са секси", гласи посланието, което плеймейтката написа към кадър в своя личен инстаграм акаунт, на който се вижда как слага хидратиращ безцветен балсам на Сами Хоссни.

На изображението бившият участник в предаването "Фермата" позира гол до кръста, оставяйки брюнетката да го обгърне с една ръка през врата, докато с другата нанася от продукта с марка "NL Beauty" върху устните му. Постът бързо събра хиляди харесвания и множество коментари, сред които не липсваха и закачки.

Междувременно сагата, развихрила се между Хоссни и Джулиана Гани заради  био чая за отслабване, който "Мис Силикон 2013" рекламира, продължава с пълна сила. 10-кратният шампион на България по кикбокс и шампион на Азия по муай-тай редовно споделя в акаунта си запитванията от своите почитатели, желаещи да разберат повече по темата за напитките, спомагащи за сваляне на излишни килограми.

В дебата се включи и звездата от сериала "Откраднат живот" - актьорът Наум Шопов-младши, които има медицинско образование. Той не само подкрепи, но и окуражи Сами с думите "Само така, братле!", след което уточни, че хората не трябва да се хващат за дадени реклами, вярвайки им безусловно, само защото в тях участват популярни инфлуенсъри.

"Чай, пристягащи колани за корем... бързите начини са само по клавиатурата", гласят думите на актьора.