Николета Лозанова заживя в нов палат

Преди седмици Николай Михайлов загатна публично, че скоро ще направи Ни Ло булка

Новини
20:40 - 05 Май 2024
12581
Николета Лозанова заживя в нов палат

Бившата плеймейтка Николета Лозанова и вратарят на "Левски" Николай Михайлов са се преместили в тузарска къща в Бистрица, пише Woman.bg.

 Звездната двойка от месеци строеше чудовищно големия палат, а седмици след раждането на така чаканото им бебе вече обитават луксозния имот, разкриват от медията. Лозанова и Ники Михайлов вече са обзавели цялата къща. И разбира се, тя е по последен писък на интериорния дизайн, става ясно от сайта.

Постройката е на няколко етажа, а общата площ е внушителна и надминава 200 кв. метра. Построяването на къщата е една от най-големите мечти на влюбената двойка. Строежът продължава вече над година, но с новината за идването на бебока двойката ускорява процеса по издигането ѝ. Самата Николета също се похвали, че с голямата ѝ любов вече не живеят в апартамент, а в къща.

Силиконката и синът на бившия шеф на БФС Борислав Михайлов ускориха преместването си след новината, че ще стават родители. Двамата от години мечтаеха да заживеят извън София в просторна и голяма къща. В съседство до тях пък живее и сестрата на Ники - Бисера, която сви любовно гнездо с бившия ас на "Левски" Живко Миланов.

Лозанова роди бебе на Михайлов на 10 март. Родителите кръстиха първородната си дъщеря Борислава - на дядо си Борислав Михайлов. Това е втора дъщеря за Николета. Тя има момиче - Никол, от брака си с Валери Божинов, която наскоро навърши 12 години.

В същото време преди седмици Николай Михайлов загатна публично, че скоро ще направи Николета булка. Това стана в коментар под снимка в нейния инстаграм профил. Изкусителната брюнетка показа кадър, на който държи ръчичката на своята дъщеричка.

Акцентът обаче падна върху огромен пръстен, който Ни Ло носи на безименния си пръст на лявата си ръка. Бляскавото бижу е с 1 голям скъпоценен камък и 49 по-малки диаманта.