Николета заби нож в гърба на Златка

Николета Лозанова ли е запознала Благой Георгиев с Полина Спасова

Нещо за четене
16:26 - 07 Юли 2022
5748
Николета заби нож в гърба на Златка

Николета Лозанова ли е запознала Благой Георгиев с новата му жена? Това е най-актуалният слух около Джизъса и Полина Спасова. Според непотвърдена информация именно плеймейтката сватосва Благой и Поли. Оказва се, че булката на бившия футболист е работила за Ни Ло и е рекламирала козметиката й.

Настоящата госпожа Георгиева е била едно от многото момичета в рекламна кампания на Лозанова. След като двете се запознават още преди пандемията, Поли успешно започва да се завърта в средите на футболните половинки. Две години по-късно самата тя става такава и се врича във вечна вярност на един от най-обсъжданите мъже у нас. Дали именно Николета сватосва Поли с Благо и забива нож в гърба на Златка, най-вероятно ще остане една от неразкритите загадки на родните плеймейтки.

Едно е сигурно - през годините Николета Лозанова често е изпадала в конфронтации с различните носителки на престижната секститла. В този списък, разбира се, влиза и Русата Златка. Бившата на Благо Георгиев е мачкала чаршафите не с кого да е, а с първия съпруг на Николета - Валери Божинов. Жълтите сайтове помнят, че аферата между Валери и Златка варира от времето, когато футболистът бе женен за Алисия.

Николета със Златка и Андреа

Фолк певицата получила доста неприятен новогодишен подарък, когато хванала двамата прелюбодейци в хотелска стая в нощта на празника. Нито Николета, нито Благой пожелаха да коментират кой е запознал футболиста с новата му жена.