НиЛо не даде лев за ЧРД на Никол (ВИДЕО)

Общество
15:28 - 02 Април 2020
5658
НиЛо не даде лев за ЧРД на Никол (ВИДЕО)

Дъщерята на Николета Лозанова посрещна рождения си ден като принцеса. Вчера малкото момиченце стана на осем годинки, а известната й майка осигури украса, торта, лакомства и изненади. Според източници на Lupa.bg обаче цялото парти е излязло безплатно на Ни Ло, която благодари на всички, допринесли за празника на единствената й наследница. 

"Има в сегашно време, една малка-голяма принцеса... и нейната приказка на 8, изглежда така! "8" - безкрайност! Безкрайна обич и благодарност, че именно тя - Никол, е моето пораснало съкровище!", написа към една от публикациите си плеймейтката.

Кетърингът е от заведението на любимия на Ни Ло - вратарят Ники Михайлов. Голямата торта бе във формата на въртележка с кончета, като действително може да се върти около оста си. Сайтът ни научи, че сладкото изкушение е на аванта срещу реклама от най-популярната носителка на титлата "Мис Плеймейт" у нас.

"В мига, в който получих теб - получих ВСИЧКО! Честит рожден ден, Никол! Ти ме научи, че има и любов за цял живот!", написа таткото Валери Божинов в социалната мрежа.