Нимфоманка мина 137 студенти за месец, не й стигат

Блу уточнява, че за да участват в оргиите с нея, мъжете е трябвало да са пълнолетни и да представят съответния документ

Свят
13:39 - 02 Октомври 2024
3448
Нимфоманка мина 137 студенти за месец, не й стигат

Скандалната австралийска порномоделка, която планираше да преспи със 130 британски студенти за месец, преизпълни плана си. 25-годишната Бони Блу се прочу, след като прави секс със 137 студенти в Австралия, заснемайки всичко за акаунта си в "Онли фенс".

През юли тя обеща, че ще се върне в родината си в началото на учебната година за поредна порция горещи кадри със студенти. Тя вече им е подготвила подаръчни торбички, в които ще има химикалки, моливи, презервативи и безплатен линк към нейния акаунт. 

Блу разказва, че с пристигането си в Нотингам е уведомила всички къде се намира и скоро "18-годишни девственици, цели компании и студенти" се наредили на опашка. Сред чакащите имало и татковци,  зажаднели за най-незабравимото преживяване в живота си. 

"Започнах в четири часа следобед и завърших в шест сутринта. През това време преспах със 137 студенти и направих сефтето на четирима. Преживяване, което казаха, че никога няма да забравят, и история, която някога ще разказват на децата си", описа първия ден от турнето си палавата австралийка.

Блу уточнява, че за да участват в снимките с нея, мъжете е трябвало да са пълнолетни и да представят съответния документ, който утвърждава това. 

"Правя снимка на личната карта на всеки и след това те попълват формуляр за съгласие. Имах едно момче, което дойде с документите на брат си. Забелязах това, преди да започне да попълва формуляра и той беше изгонен", казва моделката.