Нинова: 46-ият парламент ще демонтира паралелната държава

Докато другите си ходеха на гости и по офиси, ние се борехме срещу модела ГЕРБ, изтъкна соцшефката

Новини
13:38 - 30 Юни 2021
1856
Нинова: 46-ият парламент ще демонтира паралелната държава

Промяната започна на 4 април. Моделът ГЕРБ се пропука. Промяната продължава и сега при служебния кабинет. Но истинският демонтаж на паралелната държава предстои в следващия парламент. И ние сме гарант, че това ще стане. Защото четири години изпитвахме на гърба си силата на задкулисието, но не се предадохме и не се продадохме.

Истината рано или късно излиза наяве. Докато другите са си ходили на гости, ходили по офисите на бизнесмени да уточняват бъдещето на България, ние водехме битка на четири фронта.

Веднъж срещу ГЕРБ в държавата, втори път срещу дългата им ръка в партията, трети срещу огромната им публична и медийна мощ и накрая срещу външен европейски натиск да направим голяма коалиция с тях и да приемем Истанбулската конвенция.

Издържахме на всичко това. И то стана благодарение на вас, българските социалисти и симпатизанти на "БСП за България". Време е тази изстрадана промяна да стане заслужена победа. Чака ни много работа,за която сме готови с конкретен, ясен и възможен план. Той ще даде сигурност в промяната с грижа за всеки.